Kekszes torta    Hozzávalók: 50 dkg darált háztartási keksz, 4 evőkanál kakaópor, 25 dkg Margarin, 20 dkg cukor, 2 dl tej, 1 zacskó vanillincukor, 3 teáskanál málna gyümölcsszörp. 100 g étcsokoládé, 1 evőkanál olaj, díszítőcukorkák.
  1.    Keverd össze egy tálban a kekszet a kakaóporral. 2.    A Margarint, a cukrot és a tejet melegítsd össze lassú tűzön egyneművé. 3.    A langyos szirupot, a vanillincukrot és a málnaszörpöt  jól keverd össze a  kakaóporos keksszel. 4.    Nyomkodd a masszát szilikon formába, vagy folpakkal bélelt tortaformába. 5.    Tedd a jégszekrénybe minimum 1 órára.  6.    Borítsd a tortát tányérra, vagy tortatálra. 7.    Olvassz fel  gőz felett egy tábla étcsokit, 1 evőkanál étolajjal, s vond be vele a tortát. 8.    Díszítsd ízlésed szerint cukorkákkal.             
						
						
						
						 
						
						
					  | 
					
						
				 
			  	
		 |  
		
		
			 
			 
			 	
		 |  
		
		
			 	
		 |  	
	 
 
  |