ZSÚRJÁTÉKOK.hu

Születésnapi zsúr játék, szülinapi játékok, ötletek, programok

szülinapi zsúr játék
 

Zsúrjátékok

Zsúrjáték adatbázisunkban kereshet korosztály, helyszín és játék típus szűrők beállításával.

Játékcsokrok menüpont alatt segítségül összeállítottunk ajánlott játékokat korosztályok szerint.

 

Előkészületek

Előkészületek menüpontban összefoglaltuk azon dolgokat, amelyekre egy otthoni zsúr megszervezése esetén érdemes előre felkészülni és átgondolni: Időpont, , Létszám, Meghívó, Ötletek, Jótanácsok, Jutalmazás, Tombola, Dekoráció, Ajándékozás, Baj ellen, Szülinapi zene.

 

Ételek

Összegyűjtöttünk néhány torta, édes- és sóssütemény receptet, illetve ötleteket a torták elkészítéséhez. A házi készítésű tortákhoz képeken is bemutatjuk az elkészült ételeket. Ugyancsak listázzuk azon cukrászdákat, ahonnan szülinapi torta vagy édes- és sóssütemény rendelhető.

Házhoz jön

Összegyűjtöttük azon szolgáltatókat, akiket egy otthon rendezett szülinapi zsúrba meg lehet hívni, hogy a gyerekeknek szervezett programokba besegítsenek: Bűvész, Csillámtetováló, Lufihajtogató, Arcfestő, Bábjáték, Bohóc.

 

Játszóházak, zsúrhelyszínek

Játszóház és zsúrhelyszín keresőnkben lehetőség van város szerint és egyéb jellemzők szerinti helyszínek listázására. Az egyes helyszínek közül az általunk is ajánlottakat kiemelt formában részletes információkkal, képekkel is megjelenítjük.

 

Ajánlott zsúrhelyszín

Sweet Escape - Szabadulószobás Zsúrhelyszín! - Budapest

4 különböző családbarát szabadulószoba, már 9 éves kortól - egyszerre akár 60 fős zsúr (kiegészítő szolgáltatások: Vetélkedőszoba, Társasjátékszoba) - akár félnapos zsúr, változatos élményprogramokkal - tortázási, pizzázási lehetőség, külön helyiségekben, extra jó csomagárakkal - limuzin rendelés kedvezményesen - kedves, és figyelmes animátorok - metróállomásnál (M3 Nagyvárad tér) - születésnapos meghívó sablon (emailben küldjük) - diákkevdezmény - élménygarancia - emlék ajándék a játék végén. Részletek...

 

Vetélkedőszobás Zsúrhelyszín! – Budapest

Szeretnéd, ha gyermeked jól érezné magát barátai társaságában, miközben megdolgoztatjuk az agytekervényeit is? A játékosok igazi tévés kvízshowba csöppennek! A szellemi vetélkedőt kvízmester irányítja, ugyanolyan hangeffektekkel, mint a tévében. Minden játékosnak saját vetélkedőgombja lesz, de kis létszámú csapatok is versenghetnek egymás ellen akár. Részletek...

Pin It
email