ZSÚRJÁTÉKOK.hu

Zsúrjátékok, zsúrjáték, szülinapi zsúr

Zsúrjátékok

Sweet Escape - Szabadulószobás Zsúrhelyszín! - Budapest

Bemutatkozó

Röviden:

- 4 különböző családbarát szabadulószoba, már 9 éves kortól - egyszerre akár 60 fős zsúr (kiegészítő szolgáltatások: Vetélkedőszoba, Társasjátékszoba) - akár félnapos zsúr, változatos élményprogramokkal - tortázási, pizzázási lehetőség, külön helyiségekben, extra jó csomagárakkal - limuzin rendelés kedvezményesen - kedves, és figyelmes animátorok - metróállomásnál (M3 Nagyvárad tér) - születésnapos meghívó sablon (emailben küldjük) - diákkevdezmény - élménygarancia - emlék ajándék a játék végén

Szervezd a születésnapos zsúrt a Sweet Escape szabadulószobába!

Szeretnéd, ha gyermeked jól érezné magát barátai társaságában, miközben kreativitását, és problémamegoldó készségét is fejlesztjük?

A szabadulós játékot pszichológusok ajánlják tinédzsereknek, mert annyira jó készségfejlesztő, de mindeközben sokat nevetnek, és rengeteg sikerélmény is éri őket, ahogy egy-egy fejtörő megoldásakor kinyílik egy-egy lakat. Na, ekkor szoktak hangos éljenzések szólni! Hatalmas élmény! Igazi csapatépítő móka! Ígérjük erre emlékezni fognak!

A szabadulós játék során a csapatnak 60 perc alatt kell kiszabadulni egy fejtörőkkel teli szobarendszerből. Nálunk nincs ijesztgetés, nincs sötétség, se horror. A szobák nevei is már sugallják a mesés környezetet, Sweet Escape szabadulószoba (a végtelen csoki titkos receptjét kell megtalálni), Mézeskalácsház szabadulószoba (a gonosz boszorkány fogságából kell kimenekülni), Cowboy szabadulószoba (a bankrabló banditákat kell elcsípni), és Bűvös Torony szabadulószoba (a királykisasszonyt kell kiszabadítani).

Általában két helyiségből áll egy játék, és a cél, a második szoba kijáratán kijutni. Minden szobának más alaptörténete van, de a lényeg ugyanaz, hogy a szoba kellékeit, titkos jeleit összefüggésbe hozva, furfangos fejtörőket, és kis ügyességi feladatokat kell csapatként összefogva megoldani, és kinyitni a számzáras, vagy kulcsos lakatokat! Örült jó élmény, a játékosok teljesen elmerülnek a küldetésben, a játék hevében még a saját nevüket is elfelejtik, totális feltöltődés!

Erre az órácskára mindenki nyomozóvá alakul át! Egy-egy lakat sikeres nyitásakor hatalmas sikoltozások vannak!

A játék már 9-10 éves gyerkőcöknek is ajánlott, annyi megkötéssel, hogy 14 éves kor alatt egy felnőttnek is be kell állni majd a csapatba.

Felejtsd el a buli utáni takarítást! A helyszínen a játék után, vagy kétkörös programverzió esetén a szünetben a helyszínen lehetőség van tortázásra, pizzázásra, nagyon kedvező csomagajánlatokkal!

Családi vállalkozású pizzéria, és cukrászda partnerünk jóvoltából

De szimplán helyiség bérlésre is van lehetőség, egyéni kaja-pia szervezéssel, ami igény esetén behozható. De alapvetően mi mindent tudunk biztosítani, Neked csak a vendégek meghívásával kell foglalkoznod

Sweet Escape - Nálunk kaland a gondolkodás! Írj nekünk, és kérd ajánlatunkat most!

Képek

Szolgáltatások

Étel kínálat
Pizza
Torta
Sütemények
Ital kínálat
Ásványvíz
Gyümölcslevek
Tea
Szülinapi zsúr szolgáltatások
Bohóc
Gyerekpezsgő
Limuzin

Videók

Kapcsolat

Cím: 1091 Budapest, Ernő utca 36,
E-mail: szabaduloszoba@gmail.com,
Website: www.szabaduloszoba.hu/
 
Pin It
email