Hozzávalók: nem túlérett banánok, vékony fa- vagy műanyag spatulák ( műanyag kiskanál nyele is tökéletes), méz, színes szórócukor, tordara, darált mogyoró, kókuszreszelék, csokoládé reszelék…Elkészítés: 1. Vágd félbe a banánokat, s szúrj mindegyikbe egy ...
Hozzávalók: 1 csésze cukor, fél csomag vanillincukor, 2 db tojás, fél csésze olaj, 3 evőkanál tej, 2 csipet só, 3 db banán, 2 csésze liszt, 1 teáskanál szódabikarbóna, fél teáskanál sütőpor, fél csésze apróra vágott dió.Robotgéppel keverd habosra a tojásokat és a cukrokat. Keverd hozzá a tejet, ...
Hozzávalók: 1 bögre mák, 1 bögre cukor, 1 bögre liszt, 1 bögre tej, 2 db tojás, 10 dkg Margarin, 1 zacskó sütőpor, pici fahéj.Robotgéppel keverd habosra a tojásokat a cukorral, és a puha Margarinnal. Keverd hozzá apránként felváltva a sütőporos lisztet és a tejet. Keverd hozzá a mákot és a fahéjat. ...
(Horváth Ilona csörögefánk tésztája)Hozzávalók: 35 dkg liszt, 5 tojássárgája, 2 kiskanál cukor, néhány kanál tejföl, csipet só, olaj a sütéshez.A tojássárgákat a cukorral, csipet sóval, kis tejföllel keverd el, majd gyúrd hozzá a lisztet. Rakj még a tésztához annyi tejfölt, hogy nyújtható ...
Nagyon egyszerű, gyors, és csodásan finom recept.Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg tejcsokoládé, cornflakes vagy gabonapehely, vagy rizspehely.15 dkg csokoládét olvassz fel vízgőz felett. Amint felolvadt a csoki, rögtön vedd le a tálat a gőzről, s keverd bele a maradék 5 dkg csokit, ...
Hozzávalók: 100 g csokoládé, 25 g méz (műanyag tálca, papírtörlő)Elkészítés: A mézet megmelegítem, a csokit felolvasztom gőz fölött. (vagy mikróban gyakran megkeverve) Összekeverem a két hozzávalót egy kiskanállal, majd kikaparom egy műanyag vágódeszkára. Ott a kanállal még gyúrom, amíg ...
Hozzávalók: 5 dl tej, 30g keményítő, 10 dkg csokoládé, 1 lapos evőkanál holland kakaópor, 1 lapos evőkanál cukor.A keményítőt, kakaóport és a cukrot keverjük el csomómentesen egy kis tejjel, egy lábosban. Ezután öntsük hozzá a maradék tejet is, s folyamatos kevergetés mellett melegítsük, amíg nem ...
A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. A további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k alkalmazásához. További információ>