ZSÚRJÁTÉKOK.hu

Otthoni születésnapi zsúr előkészületek - ajándékozás

szülinapi zsúr ajándék

Ajándékozás

Az ajándékokat átadhatják a kis vendégek az ünnepeltnek, amikor megérkeznek, s közösen bontogathatnak is, amíg a többiek megérkeznek.

De ajándékozhatnak a kis vendégek úgy is, hogy egy külön sarokban gyűjtitek a még ki nem bontott ajándékokat, s egy játék keretében adják át azokat a gyerekek, a szülinaposnak.

Játék: az ünnepelt leül a földre vagy egy székre, s két gyerek függőlegesen egy lepedőt tart elé, -így eltakarva őt, a csücsülő pajtásoktól. Az ajándékozók sorban egymás után, a csomagjukkal a kezükben a „függönyhöz” lopóznak, s elváltoztatott hangon boldog szülinapot kívánnak. Az ünnepeltnek ki kell találni a hangja alapján, (mert persze a lepedőtől nem látja a kis barátját) hogy ki az ajándékozó. Ha sikerül, megkapja a meglepetést. S rögtön ki is bonthatja, de azt már persze úgy, hogy mindenki lássa, hiszen a gyerekek nagyon kíváncsiak ilyenkor (is). Ha nem ismeri fel a hang gazdáját, újabb próbálkozás vicces hangon, ha megint nem megy, akkor a rendes beszédhangján köszöntse az ajándékozó az ünnepeltet.

Persze a csücsülő gyerekek szépen csendben várakoznak, s figyelnek. :)

 

Facebook

Pin It
email