ZSÚRJÁTÉKOK.hu

Pinata

Szülinapi zsúrjáték - Pinata

Pinata

Unalmas a buli? Valami újra és izgalmasra vágysz?
Rendelj egy exkluzív, egyedi, kézzel készült PIÑATA FACTORY –s Piñatát!
Garantált lesz a szórakozás és egy felejthetetlen élményt szerzel az ünnepeltnek. Dekorációnak is igen impozáns! Manapság a szülinapi partik egyik legdivatosabb játéka világszerte. Nálunk is egyre jobban terjed és ezzel tuti, hogy te is nagy sikert aratsz!

Hogy mi is az a Piñata?

Biztos sok filmben láttátok már ti is, ahogy visongó lányok a lánybúcsún, vagy Valentin napon a szingli csajok, de leginkább szülinapi partin a gyerekek egy bottal megpróbálnak szétütni egy papírból készült vicces figurát. Na, ez a Piñata! Többnyire édességeket rejtenek bele, de a diétázóknak is van megoldás, nekik kisebb játékokkal is feltölthetik a szülők, barátok. Általában addig püfölik a figurát bekötött szemmel (nem kötelező bekötni a szabályok kötetlenek), amíg az áhított jutalom ki nem hull… ami önmagában is külön élmény, hiszen végre legális a rombolás! :D

A játékszabály:

∼ A Piñatát megtöltjük játékokkal, cukorkával, csokoládéval, stb. mielőtt a vendégek megérkeznek.
∼ Az akasztójánál fogva olyan helyre és magasra kell lógatni, hogy alatta elférjenek és kényelmesen elérje az ütővel az ünnepelt.
∼ Kezdődhet a móka, addig kell ütni a Piñatát amíg ki nem hullnak az ajándékok. Lehet bekötött szemmel is a többiek bíztatásával irányításával is játszani.

A békepártiak ne csüggedjenek, nekik szalagos húzogatós verziót is tudunk csinálni! ;)
Keressetek minket bizalommal, nincs lehetetlen, bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, csak a képzelet szab határt!

Facebook: https://www.facebook.com/pinatadecorstudio/
Email: pinatafactory.info@gmail.com
+36303303028

 


 

Facebook

Pin It
email