ZSÚRJÁTÉKOK.hu

AS Játékvilág Kft. - Zsúrjáték - Zsúrjátékok.hu

AS Játékvilág Kft. - Zsúrjáték - Zsúrjátékok.hu

AS Játékvilág Kft.

Cégünk az AS Játékvilág Kft. családi vállalkozásként jött létre, és mára több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a rendezvényszervezés és ezen belül különös tekintettel a gyermekrendezvények lebonyolítása terén. A születésnap megszervezése során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak felejthetetlen napot szerezzünk, így segítve ezzel a szülőknek, hogy ők is élvezhessék gyermekük legfontosabb ünnepét.

A gyerekszületésnaphoz kapcsolódó programjaink nagy része animált témaparti, ami azt jelenti, hogy animátor kollégáink meghatározott témához kapcsolódó irányított mozgásos, vicces közösségi játékokkal szórakoztatják a gyerekeket. Ehhez mindig kapcsolódik egy kis kézműves tevékenység is. A témát ajánlataink közül választhatja ki a megrendelő, illetve szívesen fogadunk egyéni kívánságokat, igényeket is.

Néhány példát említünk a teljesség igénye nélkül: Hopp, Juliska! - néptáncos születésnap, Tündérek, Kalózok, Star wars-parti, Unikornisok, Cirkusz, Jégvarázs-parti, Mobilapplikációs kaland, Szülinap a sport jegyében, Nyári vizezős zsúr a szabadban... És ha a helyszíni adottságok lehetővé teszik, buborékfújó gépünket is magunkkal visszük, mely száz meg száz színes buborékkal teszi varázslatossá a finálét.

A fentebb felsorolt tematikus születésnapi partikon túl egyéb kiegészítő programelemeket is kínálunk az érdeklődőknek: arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, hennafestés, ugrálóvár, népi kézműves foglalkozások... Emellett előadás jellegű szórakoztató programok is rendelhetők tőlünk: zenés előadás, bűvész-show, bohóc-műsor, meseelőadás, hangszervarázs zenés foglalkozás.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal a következő elérhetőségeken:
info@asjatekvilag.hu
06-30-576-2321
www.asjatekvilag.hu

 


 

Facebook

Pin It
email