ZSÚRJÁTÉKOK.hu

Dini Cukrászda

Dini Cukrászda

Dini Cukrászda

Üzletünket 2003. június 14-én nyitottuk meg a XII. ker. Margaréta utca - Németvölgyi út sarkán a műemlék jellegű, akkor 75 évfordulóját ünneplő Medgyaszay házban.

Cukrászdánk azzal a céllal jött létre, hogy jó minőségű alapanyagokból készült, finom termékeket kínáljunk igényes vásárlóink részére kedvező áron.

A hagyományos cukrászati termékek mellett 2013-tól az egészséges és tudatos fogyasztói szokásokat kielégítő liszt-, tej- és cukormentes paleo sütemények is bekerültek Cukrászdánk kínálatába. A nagy sikerre és érdeklődésre tekintettel tavasztól paleo fagylaltot is vásárolhatnak nálunk. A választék kialakításában természetesen kedves Vendégeink is közreműködnek, kiknek szinte minden igényét, kívánságát megpróbáljuk a legnagyobb odafigyeléssel teljesíteni. Az üzlet hangulata családias és barátságos. Kedves, udvarias és gyors kiszolgálással állunk Vásárlóink rendelkezésére. Széles választékunk mellett figurális, alkalmi és esküvői tortáinkkal szinte mindenki álmát teljesítjük. Minden egyes torta rugalmasan, Vásárlóink kívánsága szerint készül. Viszonteladóink számára saját tulajdonú hűtőautóval szállítjuk ki süteményeinket. Részletekért keresse az üzletvezetőt, Kopitkó Zsoltot!

Szívből sütünk, tele ötletekkel!

Weboldal: www.dinicuki.hu


 

Facebook

Pin It
email