ZSÚRJÁTÉKOK.hu

Gesztenyetorta recept - Nutella parfé torta

nutella parfé torta

Nutella parfé torta

Hozzávalók: 500 ml cukrászhab, 10 dkg étcsokoládé, 2 dkg kakaópor, 20 dkg Nutella /mogyorókrém.

A cukrászhabot tedd a mélyhűtőbe 10-15 percre.
A csokoládét olvaszd fel, majd keverd bele a kakaóport.
A kakaós csokit keverd el a Nutellával.
A jól lehűtött cukrászhabot kezd el keverni robotgéppel, s csurgasd hozzá a kakaós keveréket.
Addig verd a krémet, míg sűrű nem lesz. Kb. 3 perc.
Tedd a masszát szilikon formába, vagy frissen tartó fóliával kibélelt műanyag tálba.
Fagyaszd a finomságot min. 3 órán át.
(Kb. 1200ml parfé lesz ebből az adagból.)

Olvasztott csokival, gyümölcsökkel díszítheted.
Ha nem alkalomra készíted, fagyiskanállal adagold üvegtálkákba.


 

Facebook

Pin It
email