Nutella parfé torta Hozzávalók: 500 ml cukrászhab, 10 dkg étcsokoládé, 2 dkg kakaópor, 20 dkg Nutella /mogyorókrém.
A cukrászhabot tedd a mélyhűtőbe 10-15 percre. A csokoládét olvaszd fel, majd keverd bele a kakaóport. A kakaós csokit keverd el a Nutellával. A jól lehűtött cukrászhabot kezd el keverni robotgéppel, s csurgasd hozzá a kakaós keveréket. Addig verd a krémet, míg sűrű nem lesz. Kb. 3 perc. Tedd a masszát szilikon formába, vagy frissen tartó fóliával kibélelt műanyag tálba. Fagyaszd a finomságot min. 3 órán át. (Kb. 1200ml parfé lesz ebből az adagból.)
Olvasztott csokival, gyümölcsökkel díszítheted. Ha nem alkalomra készíted, fagyiskanállal adagold üvegtálkákba.
|
|
|
|
|