Hozzávalók: 15 dkg cukor, 1 csomag vanillincukor, 1 tojás, 10 dkg olvasztott vaj vagy Margarin, 15 dkg liszt, 1 lapos teáskanál sütőpor, csipet só, 8 dkg zabpehely, 4 dkg kókuszreszelék, 10 dkg csokicsepp vagy kis darabokra vágott csoki, 5 dkg apróra vágott dió.
Teflon serpenyőben pirítsd meg a zabpelyhet, diót, s picit a kókuszt.
A cukrot, tojást és a vajat robotgéppel keverd 2-3 percig. Ezután gyúrd hozzá a sóval és sütőporral elkevert lisztet, végül keverd hozzá a zabpelyhet, csokit, és a kókuszt.
A masszából formálj kisebb diónyi golyókat, lapítsd el a tenyereddel, majd helyezd sütőpapírral bélelt tepsire.
170 fokra előmelegített sütőben süsd 10-12 percet.